La GentNotícies

“Imparables!!! Ho han tornat a fer”: ForçAME fa una nova donació de més de 12.000€ a l’Hospital Sant Joan de Déu

L’Hospital Sant Joan de Déu ha rebut fa unes setmanes una important contribució de l’Associació ForçAME: un xec de 12.380€ destinat a la investigació de l’atrofia muscular espinal (AME). Repeteixen així, aproximadament la xifra de l’any passat amb aquesta nova donació, tal com acostumen a fer, any rere any, des de fa nou anys.

Aquests fons, que han estat recaptats durant el 2023 a través de diverses iniciatives solidàries, són fonamentals per a continuar lluitant contra aquesta malaltia neuromuscular. Segons ha informat l’entitat, aquests esforços solidaris no només tenen com a objectiu reunir recursos econòmics, sinó també conscienciar sobre la realitat d’aquesta malaltia que afecta moltes persones.

L’Associació ForçAME, amb seu a Lloret de Mar, ha organitzat diverses activitats al llarg de l’any passat per aconseguir aquesta suma, destacant entre elles les accions dirigides a l’AMPA de l’Escola Les Ferreries de Palafolls, la convocatòria dels premis CINFA, la carrera BTT Espartana 5.0, la recollida de taps en diferents punts de Catalunya i la Festa Remember Gotham de Lloret, entre altres.

ForçAME és una associació fundada fa més de nou anys per la família Molina de Lloret de Mar, en memòria del seu fill Aran, que va perdre la vida a causa d’aquesta malaltia als vuit mesos d’edat. L’objectiu principal d’aquesta entitat és brindar suport i esperança a les famílies que conviuen amb l’AMT. L’atrofia muscular espinal és una malaltia genètica que afecta progressivament les neurones motores de la medul·la espinal, provocant una deterioració de la força muscular que pot afectar activitats bàsiques com caminar o respirar. Actualment, aquesta malaltia no té cura, i en molts de casos pot ser fatal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button