ActivitatsNotícies

Guanya fins a 500€ en aquest concurs de Pessebres i Diorames a Lloret de Mar

“BASES DE LA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS DE PESSEBRES DEL NADAL 2021-2022 A LLORET DE MAR”

Podran participar en aquest concurs tots els pessebres i/o diorames que estiguin ubicats al terme municipal de Lloret de Mar. En tots els casos queda prohibit utilitzar qualsevol varietat de molsa (briòfit), així com plantes o fragments dels que es coneix com a verd ornamental nadalenc: vesc (Viscum album), boix grèvol (Ilex aquifolium), galzeran (Ruscus aculeactus) o tei (Taxus baccata), per tractar-se d’espècies protegides o bé de flora vulnerable amb recol·lecció regulada.

•S’estableixen les categories següents:

Grup A: Pessebres a la llar

Grup B: Escoles de primària i instituts de secundària i batxillerat

Grup C: Entitats, Establiments Comercials i Hosteleria

Donades les condicions sanitàries d’aquest any, els participants hauran d’enviar dues fotografies del seu treball a festes@lloret.cat. Una de les fotografies serà genèrica del pessebre i en la segona s’haurà de veure el pessebre i l’autor del mateix. Així mateix indicaran nom i cognoms, edat del participant, categoria a la que s’inscriuen i adreça on està ubicat el pessebre.Les fotografies es podran enviar fins a les 23.59h del dia 30 de desembre de 2021. 

El jurat farà el veredicte en funció de les fotografies presentades.  Tots aquells pessebres d’entitats, establiments comercials i hosteleria que puguin ser visitables hauran de comunicar-ho abans del 20 de desembre per tal de ser inclosos al plànol guia de la Ruta Pessebrista i els participants autoritzen a l’Ajuntament a poder penjar les fotografies enviades a les seves xarxes socials.

El jurat estarà format per persones vinculades al món de l’art i la tradició pessebrista a Lloret de Mar. Assumirà la secretaria, personal de l’Àrea de Festes i Tradicions. El jurat està facultat per resoldre qualsevol circumstància no descrita en aquestes bases i el seu veredicte serà inapel·lable. El jurat valorarà els pessebres a partir del 2 de gener.


Premis

Grup A: Pessebres a la llar 

Categoria Popular

Primer premi: 50 € 

Segon premi: 35 € 

Tercer premi: 30€

Categória Artística 

Primer premi: 50€

Segon premi: 35€ 

Tercer premi: 30€

Es podrà concedir un accèssit per cada categoria i un premi especial a l’originalitat, amb dotació de 20 € per a cadascú.


Grup B: Escoles

Categoria Infantil i Primària

•Primer premi: 200€ en material escolar que escollirà la classe guanyadora.

•Segon premi: 100€ en material escolar que escollirà la classe guanyadora.

Categoria Secundària

•Primer premi: 200€ en material escolar que escollirà la classe guanyadora.

•Segon premi: 100€ en material escolar que escollirà la classe guanyadora.


Grup C: Entitats, Establiments Comercials i Hosteleria.

•S’estableixen primers i segons premis per categoria amb diploma.


Tots els guanyadors rebran un diploma i a tots els participants de les categories A i C se’ls lliurarà un objecte commemoratiu.


Lliurament de premis

Es comunicarà a través dels mitjans de comunicació municipal la data, hora i lloc de celebració de l’acte de lliurament de premis.El fet de participar en el Concurs de Pessebres implica la total acceptació d’aquestes bases.

__________________


“BASES DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS DE DIORAMES 2020/2021”

1.- Podrà participar en aquest concurs qualsevol pessebrista amb residència en el territori nacional. No podran participar-hi els diorames presentats en edicions anteriors d’aquest concurs.


2.- Cada participant només podrà presentar una obra. El nombre de participants es limitarà a l’espai disponible.


3.- El tema, sempre relacionat amb el Nadal, serà lliure, així com els materials.


4.-. Els diorames, a l’exposició, estaran ubicats a una altura del terra d’1,20 m. Per a una millor visió de l’escena representada en el diorama, el frontal on s’ubica l’embocadura del diorama serà de la mida desitjada per l’autor. Tot el davant haurà d’estar pintat de color negre i tenir un marc i un vidre o metacrilat en la seva embocadura.


5.- La instal·lació elèctrica serà com a màxim de 220 volts i estarà proveïda, a l’exterior, d’un cable amb endoll de 2 metres per a la seva connexió a la xarxa.


6.- L’organització podrà refusar qualsevol diorama que no s’ajusti estrictament a les normes tècniques descrites.


7.- Els diorames hauran d’anar acompanyats d’un lema inscrit a la seva part posterior així com d’un sobre tancat amb les dades següents: nom i cognoms de l’autor, adreça, telèfon, NIF i número de compte o IBAN.


8.- El jurat estarà format per persones vinculades al món de l’art i la tradició pessebrista de Lloret de Mar. El personal del departament de Festes i Tradicions n’assumirà la secretaria. El jurat està facultat per resoldre qualsevol circumstància no descrita en aquestes bases i el seu veredicte serà inapel·lable.


 9.- S’estableixen tres premis: el primer dotat amb 500€, el segon amb 250€ i el tercer amb 150€. Es podran atorgar dos accèssits dotats amb 40€ cadascú. Tots els participants rebran una gratificació de 30€ i un record commemoratiu. Els premis estaran subjectes a les retencions que marca la legislació vigent.Es comunicarà a través dels mitjans de comunicació municipal la data, hora i lloc de celebració de l’acte de lliurament de premis.


10.- Els diorames estaran exposats al públic del 24 de desembre de 2021 al 6 de gener de 2022 a l’espai l’Erol de la Parròquia de Sant Romà.El fet de participar en el Concurs de Diorames implica la total acceptació d’aquestes bases. “

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button