ActivitatsNotícies

Gran Festa de les Flors a l’Ermita de les Alegries aquest diumenge

Aquest proper diumenge, 19 de maig, l’ermita de les Alegries celebra la Festa de les Flors. Amb un programa carregat d’activitats per a tots els públics, els organitzadors prometen un dia inoblidable immersos en la natura i la cultura local.

Programa

La jornada començarà a les 9:00h amb la recollida de rams i plantes per a l’exposició, seguida de l’inauguració oficial a les 10:00 del matí. A les 10:30, la música de la Cobla del Collegi de Santa Maria de Blanes omplirà l’aire amb les tradicionals sardanes, acompanyant la cerimònia d’inauguració de les noves rajoles de l’ermita.

Durant el matí, els assistents podran participar en diversos tallers, mentre que a les 13:00 es realitzarà el sorteig de lots de productes locals, amb un premi especial per als socis. A continuació, es podrà gaudir d’un dinar a la zona de la pineda, amb la possibilitat de portar menjar o de gaudir del servei de bar proporcionat per Les Alegries.

A la tarda, a les 16:30, la música en viu de Victor de SoundMusic animarà la festa, i a les 18:00 es farà un altre sorteig de productes locals, amb un premi especial per a tots els participants de l’exposició.

La Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries és una tradició molt arrelada i tots els veïns i visitants són convidats a participar portant un ram o una planta per contribuir a la decoració de l’espai i fer d’aquesta jornada un esdeveniment memorable.

Transport

Per als visitants que necessitin transport, es posarà a disposició un servei gratuït d’autocars de l’empresa Autocars Sagales. Els horaris seran els següents: sortida de la terminal cap a l’ermita a les 10:00 i a les 16:00, i retorn de l’ermita cap a la terminal a les 14:00 i a les 19:30.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button