NotíciesPolítica

Força Lloret no es presentarà a les eleccions del 28M però donarà suport a Junts de Jordi Martinez

“Em mostro satisfeta per la feina feta al consistori i agraïda amb totes les persones que m’han acompanyat i m’han fet confiança durant aquest temps. Continuaré treballant per Lloret, perquè ho porto a la sang, però a partir del mes de juny ho faré com una ciutadana més”

Lluïsa Baltrons

Baltrons, regidora de Força Lloret a l’Ajuntament des de l’any 2019 i regidora del govern i tinent d’alcalde per Convergència i Unió entre els anys 2015-2019, ha decidit no presentar la seva candidatura i donar suport a l’equip liderat per l’alcaldable Jordi Martinez de Junts.

Baltrons està convençuda que la de Martinez és l’única formació política que pot aconseguir el canvi de ritme que Lloret necessita amb urgència. Segons l’edil “Lloret de Mar ha de recuperar l’empenta, la il·lusió, obrir una nova etapa amb nous reptes i objectius, i Jordi Martinez és clarament l’opció més fiable per donar resposta als problemes actuals del nostre poble: compta amb una llarga experiència prèvia tant a l’empresa privada com a l’ajuntament, i és una persona honesta, propera i que s’estima Lloret de Mar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button