ActivitatsNotícies

Focs artificials i ball per acomiadar les festes de Fenals i Santa Clotilde

Aquest any l’Associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde, com molts altres barris de la nostra vila, recupera, després de la pandèmia les seves festes. Enguany Fenals i Santa Clotilde han tornat amb més força que mai, on a la primera jornada d’avui divendres 26 d’agost donaven el tret de sortida a les cinc de la tarda amb una completa Festa d’escuma de colors amb música en directe per tots els públics i berenar pels més petits. Continuat d’una Cantada d’havaneres amb el grup Son de L’Havana i cremat per tothom a partir de les 22:30 i per finalitzar Jordi Punt farà moure als veïns amb la seva música a partir de mitja nit. 

Demà Dissabte 27 d’agost començaran amb una gimcana a les 9:30 h del matí (que estava prevista en un principi per divendres). També s’han incorporat noves activitats i mantingut d’altres. Tindran com cada any la Botifarrada Solidària, enguany per l’Esclerosi Múltiple, amb sorteig de lots i paneres Km 0 entre d’altres activitats que podeu consultar al cartell:

On el plat fort de Dissabte vindrà de la mà de l’esdeveniment “VINIL LOVERS FENALS”, amb actuació de diversos DJ’s a Punta Garbí. Aquest acte disposarà d’un PUNT LILA, amb el suport de la Regidoria d’Igualtat. I com no pot faltar, tindran a les festes un espectacle pirotècnic amb Pirotècnia GERMANS CABALLER, amb una zona habilitada perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de l’espectacle. 


Des de l’Associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde us desitgen Bones Festes a tots i totes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button