La GentNotícies

Festa a Disco Revolution Lloret amb dos convidats peculiars: Dandy de Barcelona i Fran el Metralletas

La famosa Disco Revolution de Lloret de Mar, es prepara per acollir una festa única aquesta nit, dimarts 30 d’abril, marcant l’inici de l’1 de maig, un dia festiu per a molts. Des de les 23:00h fins a les 6:00h, els assistents podran submergir-se en una festa organitzada per VIBRA, que celebren el seu 4t Aniversari.

El plat principal de la nit serà el conegut DJ Alvama ICE, de Madrid. Conegut per els seus mashups i remixos que fusionen ritmes de trap, hip hop i reggaeton i promet mantenir la multitud en moviment fins a l’albada.

Tanmateix, el que fa que aquesta festa sigui encara més especial és la presència de dos convidats un tant peculiars, però amb un gran seguiment popular. El primer és el Dandy de Barcelona, també conegut com Claudio Bermejo, que es va tornar viral durant el confinament per la seva manera peculiar de xiular i les seves crítiques al govern.

El segon convidat és Fran el Metralletas, els vídeos i l’humor particular del qual l’han portat a acumular milions de reproduccions i a guanyar-se el cor del públic. Des que es va fer famós, Fran ha estat fent actuacions en locals de tot el país, deixant sempre a la seva audiència amb un somriure al rostre.

Últimes entrades

Amb només 100 entrades restants per a aquest esdeveniment tan esperat, els interessats encara poden adquirir els seus tiquets a través del següent enllaç: Enllaç de Compra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button