La GentNotícies

Felicitació especial “Bon Any 2023 by Las Influencers de Lloret”

El grup de ‘Las Influencers’ de Lloret de Mar ens fan arribar aquesta felicitació carregada amb aquesta identitat tan enèrgica que les caracteritza i amb un missatge clar… felicitar amb el seu aroma especial aquest 2023 que comença, i que des de Lloret Gaceta volem inmortalitzar al nostre diari.

“LAS ELEGIDAS de LAS INFLUENCERS us volem desitjar un 2023 ple de reptes, actitud, amor, festes i molta diversió!

ELLAS, mocatrices, modelas, cantantas y actrizas, mujeres hechas a si mismas, libres y empoderadas us animen a fer front als 365 dies que tenim al davant, 365 dies per disfrutar de 365 noves oportunitats i us conviden a participar i gaudir de les activitats organitzades a Lloret com a Capital de la Cultura Catalana, a dir la vostra a les Eleccions Municipals del 28 de Maig, amb un bon grapat de candidats, entre guapos y menos guapos, preparados y formados y algunos que directamente son un sinsentido, a gaudir i ballar a la 2a edició del Pride Lloret de Mar – Costa Brava al juliol i com no, a participar en la Festa Major de Santa Cristina.

Brindem per un 2023 on flueixi l’essència de Ses Influencers. Per un 2023 inspirador, creatiu, ple d’experiències úniques, amb tocs d’humor, fantasia abundant i totalment LLIBERTATARI!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button