ActivitatsNotícies

Èxit rotund a la Gran Quina de Nadal de Lloret de Mar amb gairebé 14.000€ en premis i més de 700 participants

El tradicional esdeveniment de la Gran Quina de Nadal, organitzat pels clubs de natació i hoquei de Lloret de Mar, ha registrat un nou èxit enguany amb la participació de més de 700 persones. La celebració, que ja és una tradició a la localitat, va tenir lloc al conegut Hotel Evenia Olympic el passat dia de Sant Esteve, 26 de desembre.

L’esdeveniment va iniciar-se a les 17:30h de la tarda i va atraure a aficionats de tota la població i rodalies. Un dels trets destacats d’aquest sorteig nadalenc va ser la seva excepcional qualitat de premis, que van ser distribuïts afortunadament entre els participants. L’accés a l’esdeveniment va ser possible amb una entrada de 30 euros, la qual proporcionava un cartró per participar a les nou Quines i a la Super Quina. Aquest any, s’ha introduït una innovació important: la possibilitat de comprar entrades anticipades en línia per evitar possibles situacions en què els amants de la quina es quedaven fora de l’esdeveniment. Això va garantir que tothom interessat tingués l’oportunitat de jugar.

Els premis

Els premis, generosament donats per 256 comerços de Lloret, Blanes i Tossa, van ser tot un reclam. Amb més de 13.000 euros en joc, les onze quines van distribuir-se amb 9 Quines valorades en més de 1.000€ cadascuna, la Súper Quina Infantil amb premis valorats amb més de 1.500€, i la Súper Quina especial amb un valor excepcional de més de 2.500€.

Els afortunats:

Els organitzadors es mostren més que satisfets amb el desenvolupament de l’esdeveniment, destacant l’ambient festiu que va inundar l’Hotel Evenia Olympic. “Hi havia tanta alegria que la sala es va omplir amb el ball de sardanes al ritme de la coneguda cançó d’estiu ‘Coti x Coti’”, afirmen amb entusiasme.

La Gran Quina de Nadal a Lloret de Mar es consolida, un any més, com una tradició que combina la emoció del joc amb l’esperit festiu de les festes nadalenques.

Próxima Quina aquest Nadal a Lloret

La quina organitzada pel club Bàsquet Lloret es farà demà divendres 29 de desembre, a les 19:00h, a l’Hotel Samba. L’aforament serà d’unes 250 persones. Amb el preu de 10 euros, es podrà jugar a 9 quines, i hi haurà una Superquina que anirà a part (5 euros).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button