EsportsNotícies

Èxit en aquesta formació al busseig inclusiu a Lloret: “He descobert un món gairebé impossible”

Aquest dissabte, 19 de febrer s’ha celebrat un curs d’especialitat de busseig adaptat a la Piscina de Lloret on s’ha organitzat una formació en la especialitat d’Acompanyant en Busseig Adaptat organitzada per l’Associació Catalana de Busseig Emocional i Adaptat (ACBEA) amb la col·laboració de FECDAS (Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques), i el centre Oceanos Diving Center de Lloret de Mar i l’Ajuntament de Lloret. En paraules de Ana Garcia Castany, regidora d’Esports, “des de Lloret de Mar apostem per l’esport per a tothom i per tant és una satisfacció acollir tant esdeveniments esportius inclusius com aquestes formacions per a professionals que els ajuden a millorar les seves competències en aquest àmbit”.

A la jornada de la formació han quedat satisfetes les tres parts que allà es van citar, instructors, instruïts i beneficiats de l’esport.  D’una banda, els ja docents que han finalitzat el curs, comenten “que el curs d’instructor d’especialitat que s’ha impartit aquest cap de setmana a Lloret, està orientat a ‘ensenyar a ensenyar’ l’especialitat, familiaritzar-se amb els procediments de gestió. I finalment, els grans beneficiaris d’aquesta jornada, que han manifestat molt contents “he descobert un món gairebé impossible i gràcies al busseig inclusiu, he aconseguit llibertat de moviments”

Per més informació sobre aquest  curs o futurs accions al món del busseig pots contactar amb Oceanos Diving Center de Lloret de Mar al teléfon 608 43 48 31

Per què fer un curs d’especialitat amb OCEANOS  i ACBEA? Et formaràs a un centre de busseig operatiu amb instructors en actiu.  Participaràs en cursos reals i tindràs l’oportunitat d’aplicar els teus coneixements a activitats reals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button