EsportsNotícies

Èxit de l’equip femení del Bàsquet Lloret, al “I TORNEIG MEMORIAL FELIPE CERRO”

El club Bàsquet Lloret, va presentar el cap de setmana del 18 al 19 de Setembre 2021 a Lloret de Mar, aquest complet torneig, finalment nombrat com: I TORNEIG MEMORIAL FELIPE CERRO, servint com a pre-temporada a molts equips de diferents poblacions amb les seves respectives categories.

Han estat dos dies intensos de pur Bàsquet, on l’entreteniment i la competició estaven garantits, en un torneig molt ben organitzat pel club Lloretenc, que va transcórrer amb gran èxit d’assistència, tant d’equips participants com de públic amb totes les mesures  de seguretat anti-COVID.

Destaquem la victòria del Torneig en la categoria Júnior Femení, del Bàsquet Lloret, que van donar un bon espectacle, durant tot el partit , a la final, sempre amb un resultat molt ajustat, però en una implacable recta final, es van desmarcar de 7 punts, sent  el resultat final de 51 a 44.

Gran cap de setmana per al Bàsquet a Lloret de Mar, amb aquest emotiu torneig dedicat en honor a qui va ser un gran president de club de Bàsquet organitzador: Felipe Cerro.

Esdeveniment a l’altura de l’homenatjat, podent-se gairebé garantir, que el torneig ha arribat per quedar-se a les pre-temporades del Bàsquet a la població esportiva de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button