NotíciesSalut

“Estan molt sols”: Es necessiten voluntaris per ajudar persones que es troben soles als hospitals de la Corporació del Maresme i la Selva

“Acompanyem persones que es troben soles als centres mèdics a fer-se les visites o quan estan hospitalitzades”

Montse Fàbregas

La Montse Fàbregas, fa una crida per aconseguir voluntariat com a coordinadora del voluntariat de l’Associació de Voluntaris Amics de l’Hospital (AVAH).

L’AVAH és una associació sense ànim de lucre vinculada a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva-que abasta als hospitals (Blanes i Calella) que utilitzen els veïns de Lloret-que treballen amb persones vulnerables que normalment estan soles o no tenen gaire xarxa social o familiar. Així, els voluntaris d’AVAH, acompanyen a aquestes persones quan estan hospitalitzades perquè no se sentin soles i, també, a les visites mèdiques.

Cal recordar que des de fa uns anys està creixent el nombre de persones grans que viuen soles sense massa xarxa social. Detectada aquesta necessitat, des de l’AVAH, com ha explicat la coordinadora, va ampliar els serveis d’acompanyament que ofereixen els voluntaris de l’entitat.

Abans de la pandèmia, l’associació havien arribat a la quarantena de voluntaris, però la pandèmia ha fet molt de mal i han tingut una pèrdua de voluntaris. Ara, el repte que fan front des d’AVAH és recuperar aquesta massa de voluntaris que ha caigut en aquests dos anys. En aquest sentit, han iniciat una campanya perquè les persones majors d’edat interessades s’inscriguin com a voluntàries. Per inscriure’s al voluntariat visiteu l’Associació 👉🏻aquí.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button