NotíciesPolítica

Esquerra Republicana Lloret de Mar presenta la llista i el programa electoral per les eleccions municipals del 28M

Esquerra Republicana Lloret de Mar ha presentat les persones que formaran part de la candidatura republicana per les pròximes eleccions municipals del mes de maig. L’actual regidor d’Educació, Albert Ferrández, agafa el relleu del regidor i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Orobitg, encapçalant una llista “paritària, transversal i coherent amb la realitat política i social de Lloret de Mar”, segons ha afirmat el candidat.

L’alcaldable d’Esquerra Republicana ha fet un repàs de les principals propostes electorals que la formació republicana té per al municipi de Lloret de Mar agrupades en tres grans eixos de ciutat: l’eix social, eix econòmic i l’eix urbà i climàtic.

Per a Ferrández “la candidatura d’Esquerra ha confeccionat un programa electoral pensat en la millora de la qualitat de vida dels lloretencs i lloretenques, promovent la justícia social, el desenvolupament econòmic sostenible i la cura del medi ambient.” Per consultar el programa complet d’ERC Lloret de Mar fes click 👉🏻aquí.

Durant l’acte, celebrat al Teatre municipal de Lloret amb presència de 400 persones, s’han presentat a les vint-i-una persones i deu suplents que s’integren a la llista d’Esquerra al municipi. El cap de llista ha destacat que “estem molt orgullosos d’avui poder presentar aquest gran equip de persones que, amb esforç, dedicació i humilitat treballarem per fer de Lloret de Mar una ciutat millor”.

Albert Ferrández ha recordat que ”ara més que mai és el moment d’apostar per un equip renovat i ple d’il·lusió per poder construir un futur digne i igualitari amb noves oportunitats per tots els sectors de la nostra ciutadania”. A més, l’alcaldable republicà ha afegit que ”ens trobem davant moment únic i irrepetible. Coneixem de primera mà les oportunitats i el potencial  que pot oferir Lloret de Mar i amb aquest gran equip de persones compromeses treballem per millorar el benestar i les preocupacions dels nostres veïns i veïnes”.

Finalment, el cap de llista ha aprofitat per agrair la nombrosa assistència, suport i escalf dels veïns de Lloret de Mar: “Estem molt agraïts del suport que avui hem rebut. Nosaltres apostem per la ciutadania i el progrés de Lloret de Mar, la nostra ciutat”.

Un equip plural, amb experiència i preparat per continuar governant

La llista d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar per a les pròximes eleccions municipals comptarà amb les següents persones:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button