NotíciesPolítica

Esquerra Lloret proposa fomentar la pràctica d’esports aquàtics amb el programa escolar “Esport Blau”

El candidat d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar, Albert Ferrández, ha anunciat la proposta per implementar el programa escolar “Esport Blau” entre els alumnes de 5è de primària (10-11 anys) del municipi per fomentar l’accés a la pràctica d’esports aquàtics.

La mesura dels republicans té per objectiu que els alumnes de Lloret de Mar coneguin de primera mà les diferents modalitats esportives vinculades al mar que es practiquen a la ciutat, com el rem de banc fix, la vela, el piragüisme o el submarinisme, entre d’altres.

Segons el candidat d’Esquerra Republicana, Albert Ferrández, ha destacat que “és primordial oferir als escolars de Lloret de Mar la possibilitat de conèixer esports arrelats al nostre municipi i que puguin interactuar amb el medi natural com a eina de cohesió social”.

A més d’implementar aquest programa escolar, el candidat Albert Ferrández proposa complementar la iniciativa i fer-la extensiva a tots aquells municipis de Catalunya que no tenen accés al mar, com passa amb el programa “Esport Blanc Escolar” on alumnes de tot Catalunya poden iniciar-se en l’esport de l’esquí. 

D’aquesta forma, i a través de la mesura que proposa Esquerra Lloret, els alumnes de tot Catalunya podrien celebrar estades o “colònies” esportives al municipi, amb un programa esportiu específic de 5-7 dies, per iniciar-se en la pràctica d’esports nàutics. L’alcaldable Albert Ferrández ha remarcat que “amb aquesta mesura es podria diversificar encara més l’oferta turística esportiva del municipi i ajudar a dinamitzar els clubs i entitats esportives de Lloret”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button