EsportsNotícies

Esports| Vídeo resum dels resultats esportius d’aquest cap de setmana a Lloret de Mar

Presentació de la nova secció esportiva a Lloret Gaceta

Estimats lectors de Lloret Gaceta, avui estem molt contents d’informar-vos sobre una novetat al nostre diari. A partir d’ara, cada dilluns podreu gaudir d’un resum esportiu en format de telenotícies. Aquesta nova secció estarà dedicada als resultats dels clubs esportius de Lloret de Mar, i serà presentada pel el nostre col·laborador, l’Àlex Medina.

Us convidem a participar en aquesta nova aventura esportiva. Si el vostre club vol compartir els seus resultats i notícies amb nosaltres, podeu fer-ho enviant-ho al nostre WhatsApp de redacció d’esports: 658147572 (Atenció a Àlex). Estem entusiasmats de poder ser la vostra finestra a l’esport local i estem segurs que aquesta secció serà una gran incorporació a Lloret Gaceta. Gràcies pel vostre continuat suport i us deixem amb la primera entrega:

________CASTELLANO
Presentación de la nueva sección deportiva en Lloret Gaceta

Queridos lectores de Lloret Gaceta, hoy estamos muy contentos de informarles sobre una novedad en nuestro diario. A partir de ahora, cada lunes, podrán disfrutar de un resumen deportivo en formato de telenoticias. Esta nueva sección estará dedicada a los resultados de los clubes deportivos de Lloret de Mar y será presentada por nuestro colaborador, Àlex Medina.

Les invitamos a participar en esta nueva aventura deportiva. Si su club desea compartir sus resultados y noticias con nosotros, pueden hacerlo enviándolos a nuestro WhatsApp de redacción de deportes: 658147572 (Atención a Àlex).

Estamos entusiasmados de poder ser su ventana al deporte local y estamos seguros de que esta sección será una gran incorporación a Lloret Gaceta. Gracias por su continuo apoyo y os dejamos con la primera entrega:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button