EducacióNotícies

Escalfa motors la III Edició dels Premis Lauretum a Lloret de Mar

Aquest dimecres, 12 de juny, a les 19h, el Teatre Municipal de Lloret de Mar acollirà la cerimònia de lliurament de la III Edició dels Premis Lauretum. Promoguts per la Càtedra Climent Guitart, aquests premis tenen com a objectiu posar novament en valor el turisme a les escoles.

Els Premis Lauretum reconeixen els treballs d’estudiants de diverses etapes educatives de Lloret de Mar, incloent-hi Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO), Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior, Batxillerat i Universitaris. En aquesta edició, 89 estudiants de Lloret de Mar han participat amb un total de 56 treballs que opten als premis.

En total, es lliuraran 16 premis que inclouen ordinadors portàtils, iPads i material escolar, amb l’objectiu d’encoratjar la dedicació i l’excel·lència acadèmica dels estudiants en l’àmbit del turisme.

Els premis compten amb la col·laboració i el patrocini de l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Climent Guitart i la Universitat de Girona. Aquestes institucions recolzen la iniciativa amb l’objectiu de fomentar el talent i l’interès dels joves pel sector turístic, vital per a l’economia local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button