EsportsNotícies

Es recupera després de 87 anys la Setmana Catalana de l’Esport amb seu a Lloret

La provincia de Girona serà l’epicentre de la recuperada Setmana Catalana de l’Esport

18 municipis de les comarques de Girona (Avinyonet de Puigventós, Begur, Banyoles, Figueres, Girona, L’Escala, Llampaies, Lloret de Mar, Olot, Pals, Platja d’Aro, Puigcerdà, Ripoll, Roses, Salt, Santa Cristina d’Aro, Tossa i Vidreres) acolliran la segona edició de la Setmana Catalana de l’Esport, un esdeveniment organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Generalitat que només té un precedent, el 1935.

Cartell del 1935

Arrencarà el 13 d’octubre a Olot amb un Catalunya-Suïssa d’hoquei patins i fins el 23 d’octubre s’acabaran disputant partits i competicions de 32 esports diferents que implicaran 2.000 esportistes de Catalunya, Portugal, Suïssa, França, Alemanya o Bèlgica, entre d’altres. Per consultar tot el programa visita la web oficial 👉🏻aquí. O a 👉🏻l’enllaç directe per veure només els horaris i activitats que es faran a Lloret: Billar, Lluita, Petanca, Atletisme, Tir amb arc, Pàdel adaptat, Futbol sala adaptat i Escacs.

Al cartell no hi ha el futbol però sí que hi és el bàsquet, l’handbol, el piragüisme o el tennis taula al costat de disciplines com les curses d’orientació, ball esportiu, dards, billar, escacs, horseball o twirling, entre d’altres. L’objectiu, recollint l’esperit de la primera edició impulsada per l’aleshores president de l’UFEC, Pompeu Fabra, és lligar esport, cultura i país.

Aquesta edició té l’epicentre a les comarques de Girona però la voluntat dels organitzadors és celebrar-ho, en futures edicions, a Lleida, Tarragona o Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button