CulturaNotícies

Es presenta “UAP 23 Poder” un musical amb ànima lloretenca

Enguany tres Instituts de Lloret de Mar (Ramón Coll i Rodés Rocagrossa i Sant Quirze), juntament amb altres centres del territori, participen de nou, i ja van més de deu anys de sintonia amb la vila, en el projecte UAP, un projecte que consisteix en la preparació amb l’alumnat d’un musical que cada curs gira entorn de temàtiques relacionades amb la Pau (UAP = PAU al revés).

Les professores de música dels centres estan treballant les cançons i les coreografies amb l’alumnat de 1r d’ESO i el de l’optativa de música de 4t d’ESO, que formen el cor general dels instituts. Per a aquesta edició, Lloret de Mar és una de les seus de l’espectacle i això ha permès formar un cor de solistes amb alumnes lloretencs.

La UAP comporta dies d’assajos, diverses funcions per a escolars i una oberta al públic a la qual us conviden a assistir: tindrà lloc el divendres 24 de febrer a les 20:00 al Teatre de Lloret de Mar. El preu de les entrades és de 8 euros i les podeu comprar a la web de la UAP o a la del Teatre de Lloret de Mar.

UAP 23 Poder

SINOPSI: La UAP! fa 15 anys que treballa per difondre els valors de la pau a través de la música i el teatre en els instituts de les comarques gironines. Al llarg d’aquest temps, el projecte educatiu ha produït espectacles, interpretats sempre per alumnes de secundària, sobre l’holocaust, els refugiats, l’assetjament escolar o la crisi climàtica. I, en l’edició d’enguany, titulada Poder, moltes de les idees plantejades en les últimes actuacions es concentren en una única obra. L’espectacle d’aquest any, doncs, presenta quatre històries independents però relacionades entre sí, que tracten diferents perspectives de la idea de poder, des de la dominació del poder religiós, militar o polític, fins al poder dels joves per canviar l’ordre establert del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button