Notícies

Es dóna el tret de sortida a les Festes de Fenals i Santa Clotilde; un cap de setmana amb més de 20 activitats

Abans de presentar el programa de les festes de Fenals i Santa Clotilde 2023 i que han començat avui, expliquem l’origen del cartell (disseny), que va ser fruit d’un concurs per a la seva selecció setmanes enrere.

La selecció dels tres finalistes va anar a càrrec d’un jurat format pel regidor del mateix barri, un professional del disseny gràfic i 3 membres de la junta de veïns i l’elecció del guanyador va ser per votació popular. Els finalistes van ser la Judith Muñoz, en Marc Martínez i en Francisco Trozzo. Finalment la guanyadora amb un modern disseny va ser Judith Muñoz.

Els finalistes i les seves obres:

Aquest any l’Associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde han tornat amb més força que mai, amb un programa envejable i que és considerat dels millors de les festes de barri d’aquest any a Lloret de Mar.

Avui divendres 25 d’agost donaven el tret de sortida al matí (10h) amb una exhibició de Calistènia i continua aquesta tarda a partir de les 17h de la tarda amb pallassos, pintacares, berenar i ja a la nit havaneres, sorteigs i 2 opcions de música a dues localitzacions diferents del barri fins a les 2 de la matinada:

Demà dissabte començaran ben aviat (8:30h) les activitats amb un campionat de petanca i més de 10 accions per a totes les edats durant tot el dia. A continuació compartim el cartell de demà dissabte 26 d’agost on cal destacar que els focs artificials estan subjectes a celebrar-se depenent de si hi haurà ampliació un dia més de les restriccions per l’alerta d’incendi que en teoria acabarien avui divendres a les 23:59h i que tot apunta a qui si es produirà aquesta ampliació:

Des de l’Associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde us desitgen Bones Festes a tots i totes!! I recorden per terminar les afectacions de trànsit a la zona, durant les festes, per evitar un disgust aquests dies d’alegria al barri.

Afectacions al trànsit per les festes de Fenals-Santa Clotilde

Divendres, 25 d’agost:
 • A la totalitat de la zona blava del passeig Ferran Agulló entre Ramón Cases i Domènech Carles a partir de les 12:00 h.
 • Als estacionaments de la zona blava que confronten amb l’hotel Surf Mar a partir de les 12:00 h.
 • A la càrrega i descàrrega del carrer Ramon Cases a partir de les 12:00 h.

Talls de circulació:

Divendres, 25 d’agost:
 • Al passeig Ferran Agulló entre Ramón Cases i Domènech Carles entre les 16:00 i les 03:00 h.
Dissabte, 26 d’agost:
 • Al passeig Ferran Agulló entre Ramón Cases i Domènech Carles entre les 19:15 i les 03:00 h.
 • Al passeig Ferran Agulló obligació de gir a l’esquerra pel carrer Francesc Layret entre les 21:15 i les 23:00 h.
 • Prohibició expressa de circulació de vehicles de més de 3.500 kg o superiors a 6 metres de llarg pel carrer Puerto Rico entre les 21:15 i les 23:00 h.
 • Al carrer Ramon Cases entre les 21:15 i les 23:00 h.

Afectacions al servei de bus urbà:

 • L11 Estació Busos – Fenals – Estació Busos: canvi de recorregut, quedant anul·lada la parada “Platja de Fenals”:
  • Divendres 25 a partir de les 16 h
  • Dissabte 26 a partir de les 19 h
  • Dissabte 26 a partir de les 21 h (dues últimes expedicions) també quedarà anul·lada la parada “Domènech Carles / Isidre Nonell”, el bus girarà pel carrer Riu de la Plata per continuar el recorregut habitual pel carrer de Costa de Carbonell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button