CulturaNotícies

Es cancel·la la segona edició de la ‘Comic Con’ de Lloret de Mar

Els organitzadors de la Comic Con Costa Brava han anunciat la cancel·lació de la seva segona edició, originalment programada per als dies 13 i 14 d’abril. Aquesta decisió arriba amb poc més d’un mes de preavís, segons ha comunicat el seu lloc web.

Personalitats com l’escriptor de còmics Andy Diggle i els actors Alec Utgoff (Strangers Things), Josh Herdman (Harry Potter) i Stan Yanevski (Harry Potter) estaven entre els convidats. També arribava a la cita un dels millors cosplayers d’Europa, pels diferents premis rebuts a diversos concursos, que hagués presentat a la segona edició la seva personalització del Dr. Gero de Dragon Ball Z (vídeo adjunt a aquesta notícia) i que tenia molta expectació entre els aficionats.

En un comunicat, els organitzadors han atribuït la cancel·lació a problemes “inesperats” i asseguren que estan treballant per trobar noves dates per celebrar l’esdeveniment més endavant. Les persones que hagin adquirit entrades i els expositors que ja hagin pagat seran reemborsats íntegrament, segons ha informat l’empresa.

Primera edició

La primera edició, celebrada el 14 i 15 d’octubre del 2023 a Lloret de Mar, va atraure uns 3.000 visitants al Gran Casino Costa Brava. Amb la presència d’actors com Tom Wlaschiha, Bernard Hill, Julian Wyatt Glover, Cara Buono i Sylvester McCoy, la convenció temàtica va ser un èxit. L’impulsor i organitzador, Alec Utgoff, destaca que la Costa Brava i Lloret de Mar, amb la seva tradició cinematogràfica, van oferir un espai on els fans podien compartir experiències amb els seus ídols.

Tot i la cancel·lació de la segona edició, els organitzadors mantenen la promesa de continuar oferint un espai d’entreteniment i interacció amb figures destacades de sèries i còmics en futures dates, buscant preservar la tradició i l’esperit del Comic Con Costa Brava.

One Comment

  1. Disculpeu, però, “un dels millors cosplayers d’Europa”??!! Aquesta persona compra les pròtesis, fins aquí cap problema, però en el moment en que es presenta a concursos de cosplay i diu que s’ha fet les pròtesis ell mateix quan és mentida, llavors aquí ja tenim un problema. I ho ha fet diverses vegades. Les persones que tenen aquestes actituds embruten el món del cosplay i la comunitat cosplayer no pot tenir respecte per una persona que ens denigra d’aquesta manera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button