CulturaNotícies

Es cancel·la el IV Festival SOM DE MAR de Lloret per problemes burocràtics amb l’ajuntament

El Festival Som de Mar de Lloret de Mar no podrà celebrar la seva edició prevista per al 12 al 18 d’agost de 2023, ja que l’Ajuntament ha declarat desert el procediment per a l’autorització municipal per a la gestió del festival als Jardins de Santa Clotilde.

Comunicat dels organitzadors

Malauradament, hem de comunicar l’anul lació d’aquest any, ja que l’única empresa que es va presentar a la licitació, DTS Grup, no ha assolit tots els criteris establerts a les clàusules de la mateixa, segons la mesa d’avaluació.

Tot i això, volem expressar que DTS Grup continuarà treballant per a la recuperació del festival en els propers anys. Som de Mar va néixer enmig de la pandêmia i va aportar un valor cultural des de la millor ubicació, els Jardins de Santa Clotilde, que són un dels béns patrimonials més destacats de Catalunya. Això no hauria estat possible sense l’esforç de la promotora U98 Music i la regidoria de promoció econòmica.

Hem viscut tres edicions que, amb gran esforç, han situat SOM DE MAR com a un festival de referència a l’estiu. Des d’avui mateix, DTS Grup ja està treballant per garantir que no us quedeu sense concerts i està considerant alternatives per a dur a terme activitats culturals d’interès a la vila més turística de la Costa Brava.

Volem agrair a tots els que heu assistit a alguna de les edicions de SOM DE MAR i als qui heu format part de la familia que ha lluitat per construir un festival especial, amb un sentiment ÚNIC per aquesta vila privilegiada de la Costa Brava. Us diem “fins aviat”, perqué estem segurs que continuarem amb il lusió i la força necessária per a recuperar el festival de les melodies de la Costa Brava.

LA DIRECCIÓ DE VADECOM AGENCY | DTS GRUP

______________

Per als lectors que vulguin conèixer més a fons sobre aquesta cancel·lació, compartim una part de l’ORDRE DEL DIA emesa per l’Ajuntament el 12 de maig d’aquest any 2023, on un dels punts (19.2) es tracta aquest tema sobre la denegació de documents i l’exclusió dels organitzadors del festival:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button