NotíciesSuccessos

ERC, Tots per Lloret i Sumem Lloret emeten un comunicat condemnant els fets del 30 de setembre

Els grups municipals d’Esquerra Lloret, Tots per Lloret i Sumem Lloret han emès un comunicat conjunt expressant la seva gran preocupació pel recent augment de la violència a l’espai públic a la localitat de Lloret de Mar. Aquesta preocupació es va desencadenar després de dues baralles que van tenir lloc aquest cap de setmana i que van deixar tres persones ferides per arma blanca, amb ferides greus com una ganivetada al coll i una apunyalada al cap.

En el comunicat, les tres formacions polítiques denuncien la manca de previsió per part de l’alcalde i l’equip de govern en l’adopció de mesures preventives adequades que podrien haver evitat aquests greus incidents a l’espai públic. Han destacat la importància d’establir una coordinació eficaç entre els organitzadors d’aquests esdeveniments i les forces de seguretat per prevenir situacions d’inseguretat i violència com les que van succeir la matinada del dissabte 30 de setembre.

Els grups municipals han emès una exigència clara a l’equip de govern, demanant que assumeixi la seva responsabilitat en aquests esdeveniments lamentables i prengui les mesures necessàries per garantir que aquests tipus d’incidents no es tornin a repetir dins del municipi. Així mateix, han destacat la importància de treballar col·laborativament amb tots els actors involucrats en l’organització d’aquests esdeveniments per prevenir un retrocés a situacions similars a les que va patir Lloret de Mar a l’estiu de 2011.

A més de les demandes per millorar la seguretat a l’espai públic, els grups municipals insten l’alcalde i l’equip de govern a prendre mesures concretes per garantir la seguretat i el benestar dels residents i visitants. Es mostren disposats a cooperar de manera constructiva en aquesta tasca i aportar les seves valoracions per aconseguir aquest objectiu compartit.

Finalment, els grups municipals han rebutjat amb fermesa la suposada política comunicativa de l’equip de govern, que consideren manca de rigor i basada en titulars fàcils. Han subratllat la necessitat d’implementar accions concretes per abordar les qüestions de seguretat i violència a l’espai públic de manera efectiva i duradora.

Aquesta declaració conjunta reflecteix la seriositat amb què els grups municipals aborden aquesta qüestió i la seva determinació a treballar en pro de la seguretat i la convivència a la comunitat de Lloret de Mar.

Comunicat oficial

Conoce las últimas noticias de este altercado:

🔴Lunes 2 de octubre:👉🏻La generación “Windrush”, una clase de turismo que no volverá a Lloret tras los altercados del pasado fin de semana

3 Comentaris

  1. En serio, partidos del anterior equipo de gobierno,¿no os da vergüenza hacer este tipo de comunicados? QUE TODO EL MUNDO SABE EN LLORET QUE SOIS VOSOTROS QUIENES NOS HABEIS DEJADO UN LLORET DE MIERDA Y AHORA LE ECHAIS LA CULPA A LOS QUE LLEVAN 3 MESES!! Un poquito de vergüenza, por favor. No hagáis más el ridículo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button