NotíciesPolítica

ERC Lloret vol fomentar els esports de natura amb una via ferrada, un rocòdrom i un punt d’escalada esportiva al municipi

La candidatura d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar vol fomentar la pràctica dels esports de natura com a mecanisme per ampliar l’oferta d’activitats turístiques i de lleure al municipi.

La llista encapçalada pel regidor Albert Ferrándezproposa la creació d’una “via ferrada” sobre el marque recorri els penya-segats del litoral lloretenc entre les platges de Lloret i Fenals. Aquest itinerari vertical sobre les parets de roca natural permetria creuar, d’una manera segura, zones de difícil accés per ampliar l’oferta d’activitats turístiques a Lloret.

Una segona proposta de la candidatura republicana és la instal·lació d’un rocòdrom a l’aire lliure, amb diferents nivells de dificultat, al voltant de la piscina municipal de Lloret de Mar pels aficionats a l’escalada. D’aquesta forma, a més, s’ampliarien les modalitats esportives que s’ofereixen a la piscina per crear un gran centre multidisciplinari d’esports.

Finalment, l’alcaldable Albert Ferrández vol promoure la creació d’un punt d’escalada esportiva sobre roca natural a les muntanyes de Lloret de Mar, implicant la participació d’esportistes i aficionats locals, amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva d’esports de natura al municipi.

L’alcaldable d’Esquerra Lloret, Albert Ferrández, ha destacat que “hem de reivindicar l’entorn natural del nostre municipi i potenciar-lo amb activitats esportives que afavoreixin a ampliar l’oferta turística”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button