NotíciesPolítica

ERC Lloret reclamarà la remodelació del passeig marítim de Fenals

L’alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya, Albert Ferrández, ha organitzat aquest matí una trobada amb la directora general de Turisme, Marta Domènech, i representants de diferents empreses turístiques del municipi.

Durant l’acte, celebrat al mirador del Castell de Lloret, la candidatura encapçalada per Ferrández ha exposat el seu compromís -en cas de sortir escollit alcalde de Lloret de Mar-, per dotar al municipi d’un nou pla operatiu de reconversió consensuat entre el sector públic i privat amb la finalitat que sigui el més capil·lar possible per incidir en el conjunt de l’activitat econòmica de la ciutat.

En paraules d’Albert Ferrández: “l’anterior pla operatiu va ser un punt d’inflexió per a la millora de la nostra destinació i ciutat i ara, més que mai, ens cal tornar a unir esforços entre el sector públic i privat per fer que aquesta reconversió arribi al conjunt de l’economia municipal”.

En aquest mateix sentit, el cap de llista d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar ha destacat la voluntat de la candidatura de generar i promoure nous esdeveniments que perllonguin l’activitat turística al llarg de l’any, ampliant la diversificació en turisme esportiu, familiar i de congressos. En aquest darrer punt, Ferrández aposta per habilitar un espai de gran capacitat per realitzar esdeveniments, fires i congressos; o consolidar l’escola d’hostaleria com a centre formatiu en l’àmbit turístic, ampliant l’oferta de formació professional i formació postobligatòria en col·laboració amb la Universitat de Girona.

En l’àmbit municipal, el regidor Albert Ferrández creu necessari redactar un pla integral de platges per definir els usos i serveis de cadascuna de les platges de Lloret, per millor la imatge estètica, sostenibilitat i qualitat ambiental de les nostres platges, o la modernització de la gestió de la vigilància, salvament i socorrisme de les platges de Lloret de Mar.

Finalment, des d’ERC Lloret s’ha presentat el compromís de la candidatura en renovar completament el passeig marítim de Fenals i es reclamarà al Ministeri de Foment que n’assumeix íntegrament els costos; a més de millorar la dinamització econòmica i comercial de Fenals-Santa Clotilde durant els mesos d’estiu, amb la creació d’un mercat setmanal a l’avinguda Amèrica i al passeig marítim o la realització d’activitats per a famílies, concerts i espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button