NotíciesPolítica

ERC Lloret proposa crear una xarxa d’aparcaments perifèrics i sensors per conèixer en temps real la disponibilitat d’estacionament 

La candidatura encapçalada pel regidor d’Esquerra Republicana, Albert Ferrández, proposa la creació d’una xarxa d’aparcaments de gran capacitat a la perifèria de Lloret de Mar com a mecanisme per facilitar l’estacionament de residents i visitants i millorar així la mobilitat interna dins del municipi.

La proposta d’Esquerra Lloret implicaria la reforma i modernització l’actual aparcament municipal de Can Lloranes, situat a l’entrada de Lloret de Mar venint per Tossa de Mar. Tanmateix, la formació proposa habilitar dos nous aparcaments, públics o privats, a les entrades del municipi, el primer entrant per la carretera C-63 des de Vidreres, i el segon, a la carretera GI-682 des de Blanes.

En paraules de l’alcaldable Albert Ferrández“la creació d’aquesta xarxa d’aparcaments perifèrics permetria al municipi descongestionar el centre de la ciutat i apostar per una mobilitat més verda i sostenible”.

Impuls com a destinació turística intel·ligent

Tanmateix, el candidat republicà creu oportú dotar els aparcaments municipals de sensors intel·ligents per conèixer la disponibilitat d’aparcament a la localitat a través de l’aplicació mòbil “Lloret Smart”. A més, des d’Esquerra Republicana es proposa estudiar la possibilitat d’implementar sensors en els estacionaments ubicats a la via pública per fer més còmode i fàcil la cerca d’aparcament als residents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button