NotíciesPolítica

ERC Lloret proposa crear oficines temporals d’atenció policial i turística a les platges de Lloret i Fenals

L’alcaldable d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar, Albert Ferrández, proposa la creació de dues oficines temporals d’atenció policial i informació turística a les platges de Lloret de Mar i Fenals.

La proposta de la candidatura encapçalada per Ferrández implicaria reconvertir l’actual oficina d’informació turística del Museu del Mar i el punt d’informació de la platja de Fenals en oficines dues oficines temporals que prestarien informació turística als visitants que es desplacen fins a la nostra destinació.

A més, l’alcaldable Albert Ferrández proposa que aquestes dues oficines puguin prestar una primera assistència i intervenció policial a veïns i visitants amb l’assignació i presència d’agents de policia local i protecció civil, agents cívics i auxiliars que prestin atenció en diferents idiomes, per aquelles persones que es trobin al voltant de la platja o passeig marítim i requereixin acompanyament policial.

El candidat Albert Ferrández ha destacat que: “Lloret és una destinació que quadruplica la seva població durant l’estiu i, per això, necessitem acostar serveis essencials com l’atenció policial a les platges de Lloret i dotar-les de major presència policial”. A més, Ferrández ha remarcat que: “amb aquesta proposta, evitarem que veïns i visitants hagin de realitzar un gran desplaçament fins a la comissaria de la policia local”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button