NotíciesPolítica

ERC Lloret presenta nova oficina i eslògan electoral per a les eleccions municipals

L’alcaldable Albert Ferrández ha fet la presentació acompanyat de militants i simpatitzants a la nova oficina electoral de la secció local.

El regidor municipal i candidat a l’alcaldia de Lloret de Mar per Esquerra Republicana, Albert Ferrández, ha presentat aquest vespre el que serà el cartell i eslògan electoral per a les pròximes eleccions municipals.

Acompanyat per una cinquantena de militants i simpatitzants republicans, la secció local d’Esquerra Republicana ha donat a conèixer l’eslògan que acompanyarà a la candidatura d’Albert Ferrández per a les eleccions del pròxim 28 de maig.

Sota el lema “Al costat de la gent”, l’alcaldable Albert Ferrández ha explicat que Esquerra Republicana vol posar èmfasis en la necessitat de continuar treballant des de la proximitat, l’empatia i el diàleg amb el teixit social i associatiu del municipi per procurar una millor cohesió i benestar social dels ciutadans. En aquest sentit, el candidat ha fet valer l’experiència dels republicans durant les darreres legislatures a l’Ajuntament assumint àrees com Turisme, Urbanisme, Educació, Esports, Habitatge i Salut.

El candidat Ferrández ha advertit als assistents que “en aquestes eleccions els lloretencs tenen a les seves mans escollir un govern fort i amb experiència per donar resposta als reptes dels pròxims anys o, per contra, retornar a la confrontació, la divisió i la paràlisi que tant mal ha fet al municipi”.

Per això, l’alcaldable ha assenyalat que “Lloret necessita apostar per un projecte proper i empàtic que doni resposta les necessitats dels ciutadans mentre manté una bona gestió municipal i lidera els grans reptes de transformació i futur que tenim per a la pròxima dècada, i no hi ha millor opció a Lloret que Esquerra per assumir aquest lideratge”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button