NotíciesPolítica

ERC Lloret organitza un acte amb la diputada Raquel Sans sobre feminismes

La secció local d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar organitzarà aquest dilluns 13 de març, a partir de les set de la tarda, la xerrada “Parlem de desigualtats: Empoderem-nos!” a càrrec de la diputada al Parlament de Catalunya, Raquel Sans.

La diputada al Parlament, que també ostenta la vicesecretària general de Feminismes i Drets LGTBI d’Esquerra Republicana de Catalunya, impartirà una xerrada que inclourà, entre d’altres, la realització de jocs interactius on els assistents a la sessió podran prendre part de diferents hàbits, actuacions o gestos de caràcter masclista, alguns dels quals són molt subtils i gairebé imperceptibles, que ajuden a perpetuar els rols de gènere, el masclisme i les diverses violències que sofreixen les dones en la vida quotidiana.

L’acte comptarà amb la participació de la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Jennifer Pérez, i el regidor i alcaldable d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals, Albert Ferrández.

La sessió es portarà a terme a l’oficina electoral que la secció local d’ERC disposa al carrer de la Vila, núm. 24 del Nucli Antic de Lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button