NotíciesPolítica

ERC Lloret creu necessari acordar de forma immediata un nou govern d’esquerres a la vila

“Lloret de Mar no pot perdre’s en l’immobilisme i davant del canvi que han demanat els lloretencs, creiem necessari que s’impulsi un govern d’esquerres”

Albert Ferrández

La candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Lloret de Mar creu necessari que es constitueixi, en el menor temps possible, un govern d’esquerres per a l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Els lloretencs i lloretenques van decidir que Lloret de Mar ha d’optar per un canvi de rumb vist els resultats del passat diumenge 28 de maig i, per això, el cap de llista d’Esquerra, Albert Ferrández, emplaça les diferents formacions polítiques que van obtenir representació a obrir vies de diàleg i entesa en les pròximes setmanes davant dels projectes i pressupostos transformadors que necessiten d’una execució immediata.

En paraules d’Albert Ferrández, “Esquerra s’ha implicat en les darreres legislatures en la governabilitat del municipi i la transformació que està arribant. Per això, emplacem a la resta de formacions polítiques, en especial al Partit dels Socialistes de Catalunya, com a força més votada, per a constituir un govern municipal que es posi a treballar i fer realitat aquests projectes l’abans possible”.

D’aquesta forma, el partit republicà creu necessari impulsar un pacte entre les diferents formacions polítiques que van aconseguir representació i emplaça els partits a explorar punts d’entesa i acord en les pròximes setmanes. 

En aquest sentit, el regidor republicà Albert Ferrández ha manifestat que “Esquerra assumeix la responsabilitat de posar-se al servei del municipi perquè Lloret de Mar no pot perdre’s en l’immobilisme i davant del canvi que han demanat els lloretencs, creiem necessari que s’impulsi un govern d’esquerres a Lloret de Mar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button