NotíciesPolítica

ERC Lloret aposta per crear un servei públic de bicicletes compartides i incrementar l’actual xarxa pedalable de la ciutat

Esquerra Republicana Lloret aposta per fomentar l’ús de la bicicleta en els trajectes interns del municipi i, per això, la candidatura aposta per fer realitat un servei públic de bicicletes elèctriques compartides amb la implantació d’estacions de recollida-entrega de bicicletes a diferents punts del municipi amb disponibilitat durant tot l’any per a residents i visitants.

La formació republicana, a més, proposa incrementar el nombre de l’actual xarxa pedalable de Lloret de Mar, facilitant l’accés a punts importants del municipi, com per exemple, els centres escolars i esportius. I també habilitar estacionament de bicicletes a l’interior d’aparcaments municipals i equipaments públics per garantir una major seguretat.

L’alcaldable Albert Ferrández ha remarcat que: “és essencial que Lloret de Mar aposti per una mobilitat més sostenible i, per això, proposem implementar un servei de lloguer de bicicletes per fomentar-ne l’ús”. Finalment, des d’Esquerra Republicana Lloret es proposa crear una ruta guiada en bicicleta, com a reclam turístic cultural i sostenible, que connectin diferents elements del patrimoni cultural i museístic del MOLL.

One Comment

  1. Podrien començar per fer un carril bici Lloret-Vidreres i Lloret-Blanes. Així sí es fomentaria la bicicleta realment com a medi transport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button