EntrevistesG-TVNotícies

Entrevista, Joan Carles ens parla de l’electromagnetisme i les persones que ho pateixen

L’Eva pateix electromagnetisme, va trigar set anys en descobrir que era sensible als aparells que desprenen ondes magnètiques, insomni, mals de cap entre d’altres símptomes que fan que la vida no sigui gens fàcil, ja que vivim precisament, envoltats d’aquests aparells.

5 Comentaris

 1. De un punto a A a un punto B… hauria de saber vostè que les ones no es propaguen així.

  Factura energètica? Amb que alimentem les capçaleres de fibra, amb aire? Hauria de conèixer també les presses que hi ha per anar apagant 3G i deixar espectre lliure per noves tecnologies.

  En algun moment del seu speech sembla que confongui 5G (tecnologia mòbil) i 5GHz (banda d’espectre). Coses que res a veure tenen i que qualsevol diria que les “confon” expressament per confondre al públic. També sap que comparativament la radiació que es fuga de la distribució elèctrica es ridícula comparativament amb la tensió que hi passa i que la banda d’espectre (extremadament baixa) no té res a veure amb la de telecomunicacions d’usuari, però el que és millor, que ni unes ni altres tenen els efectes que afirma de manera ràpida i per damunt al final del vídeo com demostrat repetides vegades.

  En fi, les tonteries de sempre que no ajuden quan els mitjans insisteixen en amplificar-les (broma no intencionada) i que només serveixen per vendre pseudociència i teràpia alternativa.

  1. Bueno…muy interesante el comentario! Sobre todo en momentos dónde pareciera que toda la información que le llega a uno( persona común y corriente) está distorsionada , habrá que declararse incompetente en todas las materias del” mercado” o habrá que ponerse a estudiarlo todo…para no caer en el caos total. Es de lo que se trata ( me parece) usar la diferencia de conocimiento para producir cuanto más caos se pueda😞. Uno termina siendo manada

 2. Este señor debería dedicarse a poner cercados que es lo que sabe hacer y dejar de hablar como si fuera un experto de nada pues no tiene formación de nada y miente y asusta para alimentar un negocio que se basa en premisas falsas en contra de la Ciencia. Es un zahorí del siglo XXI que no sabría diferenciar una microondas de una WiFi. Cuidado estos medios de comunicación dando pábulo a estos personajes impropio de un periodismo responsable.

 3. Pobres els desgraciats que cauen en mans de gent com aquest, els convenç que tenen una malaltia que només ell pot “sanar”, la sensibilitat electromagnètica en éssers humans no existeix. Cal més formació en ciències per evitar que ens empassem qualsevol cosa ben embolicada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button