EntrevistesG-TVNotícies

Guillem Paluzie, metge de l’hospital de Blanes, explica en què consisteix el primer premi a nivell estatal que acaben de rebre i perquè s’ha guanyat

Guillem Paluzie ha estat l’encarregat de donar-nos la seva visió del guardó recollit per l’Hospital comarcal de Blanes fa uns dies. Recordem que L’Hospital de Blanes ha obtingut el primer premi a nivell estatal en avaluació sanitària basada en el valor en la categoria d’hospitals comarcals i generals en la 5a edició dels Best Spanish Hospitals Awards®. 

Paluzie ens explica amb aquesta entrevista en què consisteix el premi i com s’ha guanyat, també ens explica el que en pensa de la “mala fama” de l’hospital on ell també el visita com a pacient, i és que aquest premi ha donat molt de què parlar a les xarxes amb comentaris de tota mena.

2 Comentaris

  1. M’ agradaría que s’ ajustes a la veritat aquesta article , el metge presente resideix a Barcelona i no es visitat com usuari a l’ hospital de Blanes . No cal mentir pero millorar la fama del deficient centre , així no es millora el centre i s’ ofent a la població.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button