EntrevistesG-TVNotícies

Entrevista a l’Escola Zoom de Lloret: “Tractem els addictes perquè tornin a ser feliços de nou”

Reportatge llarg (38 min)

Reportatge curt (12 min)

A la vida vivim moments en què per molts motius podem agafar camins dolents, agafar mals hàbits, consumir substàncies que ens poden perjudicar greument la nostra salut, perdre el control amb el joc, les compres, o no tenir control amb el sexe, tot això pot fer mal a persones que ens estimen, però sobretot ens pot fer addictes a aquesta mala praxi.

Afortunadament, vivim en una societat moderna on les persones poden entendre que es passi per aquests mals moments, i per sort, aquí, a Lloret, tenim l’Escola Zoom, on arriben persones de diferents punts de tot Catalunya a tractar la seva addició, un equip humà que fa que els seus visitants s’hi sentin bé des del primer dia, i això els ajuda a superar tot el que es proposin.

En Josep, l’Òscar, la Montse i la Gràcia són aquest equip que ajuden les persones a tenir una segona oportunitat, o com diu l’Òscar “una tercera o una quarta si fa falta”. Aquí teniu un reportatge molt íntim de persones que ajuden, i persones que són ajudades i que parlen del que han passat a la seva vida, tant el bo com el dolent, tots ells amb un final feliç. Per contactar amb l’escola Zoom, podeu trucar al 649 24 73 67 o al seu Instagram.

✳️ Connecta’t al nostre canal de Whatsapp i rep totes les notícies diàries. Per accedir-hi fes click aquí.

One Comment

  1. Gràcies per aquest article. Es molt bo donar informació i ajut a la gent que ho necesita
    Ajudar a ser millor persones, ajuda a que la societat sigui millor. Ajuda a que el nostre poble sigui millor. A Lloret gran part de la societat consumeix substàncies i hi ha molta gent amb addicció. Molts no són conscients.

    M’agradaria que parlesiu de les activitats que fa el ajuntament al poble. Totes dirigides al oci nocturn i festives, moltes relacionades indirectament amb el consum d’alcohol.
    Que pasa amb les activitats diürnes O al Ivern que hi ha tanta gent amb feines estacionals en el poble?. Les activitats del poble es pagan amb diners dels contribuents de Lloret. Aquest diners, no han de servir per generar més negoci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button