El PobleNotícies

Entren en funcionament les noves dependències de Promoció Lloret ubicades a l’antiga caserna de la Policia Local

Segons el comunicat de l’Ajuntament de Lloret, el proper dimecres, 20 de març, s’obre al públic l’edifici que integrarà tots els serveis d’aquesta secció municipal, que fins ara estaven ubicats en diferents equipaments públics.

Tots els serveis que fins ara estaven repartits en diferents edificis municipals, i que donaven servei a les regidories de Foment de l’Ocupació, Promoció de la Ciutat, Promoció Econòmica i de Comerç, s’integraran en un únic espai, facilitant i millorant així el seu accés a la ciutadania. 

L’obertura al públic d’aquest nou equipament municipal, situat al carrer de la Verge de Loreto, 3, està prevista per dimecres, 20 de març. 

Promoció Lloret oferirà tots els serveis relacionats amb la dinamització econòmica, el foment empresarial, la formació professionalitzadora  i l’ocupació. L’espai compta amb oficines, el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) i diverses aules de formació professionalitzadora per capacitar tant persones treballadores com el teixit productiu local. 

La regidora de Foment de l’Ocupació, Marina Nicolàs, explica que entre els serveis més demanats dels que integraran l’edifici hi haurà el Servei d’Ocupació Municipal (SOM). Segons paraules de la regidora: “El SOM atén anualment prop de 5.000 ciutadans, la qual cosa demostra la importància d’aquest servei per a la ciutadania i les empreses”. I hi afegeix: “Cal tenir en compte que Promoció Lloret esdevindrà un nou referent per a la zona”. L’edifici es troba adjacent al nou de Mercat de Lloret, actualment en fase de reforma integral i que té previst obrir les seves portes el proper 2025, amb la qual cosa es crea, així, un nou pol d’atracció d’alt valor afegit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per destacar, la digitalització de l’equipament, que inclou diferents espais per a la formació i capacitació del sector turístic, i que s’ha finançat a través dels fons europeus Next Generation. En paraules de l’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, “Promoció Lloret ens permetrà donar resposta a les demandes de capacitació del sector, oferint un nou espai i un programa formatiu de primer nivell, com correspon a una de les principals destinacions turístiques de Catalunya”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button