Salut

En benefici de la Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars, vine a Donar sang a l’Hospital de Blanes

  • Les extraccions es faran a la sala d’actes del centre de 10 h a 14 h i de 15 a 17 h i es recomana agafar cita prèvia a donarsang.gencat.cat

L’associació de Treballadors de la Corporació de Salut de La Selva, amb motiu de la Marató de TV3 del pròxim 18 de desembre, dedicada a les malalties cardiovasculars, ha organitzat un any més la campanya de donació de sang pel 5 de desembre a la sala d’actes de l’Hospital de Blanes de 10 h a 14 h i de 15 h a 17 h. Es recomana agafar cita prèvia a donarsang.gencat.cat, encara que no és un requisit imprescindible.

L’acció té un doble objectiu. D’una banda, col·laborar amb les necessitats del Banc de Sang, ja que les reserves de sang són molt baixes i cada dia calen 1.000 donacions de sang a Catalunya per als tractaments als hospitals; i de l’altra, participar amb la Marató de TV3. Així per cada donació de sang que es faci, l’Associació de Treballadors farà una aportació econòmica de 3 euros.

Cal recordar que enguany tots els diners que es recullin a la Marató de TV3 es destinaran a la investigació en l’àmbit de de les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button