ComerçosNotícies

Emprenedors | Neix a Lloret un nou espai per a les teves celebracions amb ‘Serenity Garden & Events’

El concepte Serenity Garden & Events:

El conegut garden de Lloret, conegut per ser un lloc de referència per als amants de les plantes, ha renascut sota un nou nom i concepte i nova gerència: Serenity Garden.

Aquest innovador espai va ser inaugurat fa un any gràcies a la visió de quatre socis emprenedors: Nerea, Germán, Juanjo i Noemí. Des del primer moment, aquests socis van tenir clar que volien oferir un concepte diferent de garden, un espai on la gent pogués gaudir d’un entorn natural envoltat de plantes. Segueix-los a xarxes socials fent click en aquest enllaç.

“Serenity neix per tornar a crear a Lloret el concepte de garden”, comentava Germán durant l’entrevista. Situat a l’avinguda de les Alegries 92 de Lloret de Mar, Serenity no és només una botiga de plantes; és una experiència completa per als visitants. L’establiment ofereix diversos espais relacionats amb les plantes. A més de la botiga, hi ha una sala dedicada a la pràctica del ioga, ideal per a aquells que volen connectar amb la natura mentre es relaxen. La part central del garden compta amb una gran extensió de terreny, perfecta per passejar i gaudir de la vegetació.

Novetat

Una de les grans novetats de Serenity Garden és la zona d’esdeveniments a l’aire lliure, envoltada de plantes, que inclou una food truck, barbacoa i altres serveis. Aquesta àrea està dissenyada per acollir una gran varietat d’esdeveniments, des de celebracions familiars fins a trobades d’amics, oferint un lloc ideal per fer un pla diferent.

Serenity Garden s’ha convertit ràpidament en un punt de trobada a Lloret, atraient tant a residents com a visitants que busquen un espai tranquil i natural on gaudir de moments especials. Amb la seva oferta diversa i la seva ubicació privilegiada, Serenity Garden & Events promet estar en els plans de cap de setmana dels lloretencs durant molts anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button