La GentNotícies

Emprenedors | Coneix el concepte SMASH de la nova hamburgueseria al cor de Lloret: “Volem reviure el carrer del Carme, encara té molt potencial”

Avui 28 de maig, com cada any a tot el món, des de l’any 1900, se celebra el Dia Internacional de l’Hamburguesa, un dia per homenatjar un dels plats més estimats a tot el món per la seva senzillesa però també pel seu sabor i textura. Molts negocis tenien aquest sandvitx rodó com un dels destacats del menú des de llavors, però es va popularitzar definitivament amb la irrupció de McDonald’s, a mitjans dels anys 50. Avui celebrem aquest dia amb uns joves emprenedors de Lloret, que han decidit obrir una hamburgueseria al cor de Lloret de Mar.

Els germans Lluís Llorens Giménez de 30 anys i Martí Llorens Giménez de 24, són dos joves emprenedors de Lloret que aposten pel carrer del Carme com a punt de trobada per degustar unes bones hamburgueses al seu recentment estrenat local «SmashBros Burgers and Fries».

Provenen d’una família que sempre s’ha dedicat a l’hoteleria. Encara que han estudiat diferents professions han decidit obrir una hamburgueseria de qualitat. Han voltat per tot arreu buscant els millors xefs i les millors receptes d’hamburguesa, entre ells, en David Gou.

Recentment van inaugurar el local amb un èxit rotund, ja que sent un dia feiner i plujós, van servir gairebé un centenar de comensals.

-Per què heu escollit el carrer del Carme per instal·lar-vos?

És un carrer que sempre ha tingut molt trànsit de turistes i en una època va ser una artèria gastronòmica molt important, encara que darrerament havia decaigut. Volem reviure el carrer del Carme, ja que encara té molt potencial.

Els germans ho estan petant amb l’hamburgueseria SMASH BROS BURGER. Tot el que fan és d’elaboració pròpia, amb una carn molt prèmium de “chuletón” madurat convertit en hamburguesa.
Ja que el Lluís treballa també al negoci familiar de Sa Boadella, i el Martí, entrena cada dia a esportistes d’elit, l’hamburgueseria l’obren de moment, només a les nits, en horaris: de 19.30 h a 24 h, de dilluns a diumenge (dimarts tancat).

«Tenim 9 de diferents amb 9 tipus de salses fetes per nosaltres diàriament. És hamburguesa en concepte Smash, que vol dir; hamburguesa en dues tandes de carn madurada de 90 grams cada una amb un tant per cent de greix idoni perquè per fora caramel·litzi i sigui cruixent i textura interior sigui perfecte».

Lluis Llorens

Amb l’esperança de restablir la popularitat del carrer del Carme, els germans Llorens ja s’hi han instal·lat com empresaris al capdavant del Smash Burger on gaudeixen molt atenent als clients i oferint els seus productes de qualitat.

Contacte:

SMASH BROS BURGER: Instagram – Carrer del Carme 8, Lloret de Mar.

One Comment

  1. Doncs molt bona sort. El carrer del Carme ho necessitava. Ja són uns quants negocis oberts i comença a fer goig. M’hi passo aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button