ComerçosNotícies

Emprenedores | Laura Cabañas; de Londres a Lloret carregada de noves idees i presenta marca propia

Laura Cabañas, dissenyadora lloretenca viu actualment un anhelat retorn a casa després de set anys a Londres, on va residir fins fa poc. Amb 26 anys, està encantada de tornar a la vila i lluitar per poder viure d’un somni. La Laura és una enamorada del poble que la va veure créixer i es troba molt a gust aquí, on a més té la seva família; cal destacar en l’àmbit familiar que el seu avi és el fill del prestigiós doctor Cabañas. Com a dissenyadora de moda, la seva passió es va desenvolupar de ben petita. Avui a Lloret Gaceta parlem amb la Laura per saber més coses del que està fent actualment:

«Durant els meus anys d’estudi a la London Metropolitan Univeristy, on vaig graduar-me el 2020 en plena pandèmia de la COVID-19, es va forjar la meva determinació per crear la meva pròpia marca. Malgrat els desafiaments que va representar la pandèmia, vaig perseverar en aquest somni mentre continuava treballant a temps complet».

Laura Cabañas

Tot i que les seves creacions són intemporals, tenen una especial ressonància amb la franja d’edat compresa entre els 20 i els 35 anys. Aquest grup demogràfic representa una generació vibrant i innovadora que cerca la singularitat en la moda i comença a apreciar més les professions artístiques.

-Quin estil segueixen els teus dissenys?

El meu estil de disseny es caracteritza per ser urbà, unisex i amb una tendència cap a peces “oversized”. Dirigit a un públic jove en cerca de peces originals i expressives, la meva marca busca capturar l’essència de la individualitat i la modernitat.

-Quins són els teus colors preferits?

Els colors que defineixen la identitat de la meva marca són el blau i el taronja. Aquestes tonalitats no només reflecteixen l’essència de les meves creacions sinó també la meva pròpia inspiració i personalitat.

-On podem trobar la teva marca?

La meva marca és accessible tant a través de la nostra pàgina web (www.lauracabanas.com), que estem actualitzant per a una experiència de compra en línia més optimitzada, com a la nostra botiga física ja oberta a Lloret de Mar al Carrer del Carme, número 5. Amb aquesta presència dual, aspirem a connectar amb els nostres clients de manera integral i volem incorporar actes diversos per ensenyar les noves col·leccions d’una manera diferent.

-És Lloret un bon lloc per establir-te i triomfar en el món de la moda?

Confio plenament en el potencial de Lloret de Mar com a plataforma per al creixement de la meva marca. La recepció positiva que vam tenir l’estiu passat, especialment entre el turisme juvenil, demostra el seu atractiu com a destinació clau. Amb el suport de la comunitat local i la ubicació estratègica al carrer del Carme, estic decidida a fer florir el meu negoci i contribuir a reviure l’esperit artístic d’aquesta zona.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button