La GentNotícies

“Em quedo sola per Nadal, m’acompanyes?”: La iniciativa d’Anna Porta per combatre la soledat aquestes festes a Lloret

La solitud o soledat és una de les grans malalties que fa minvar l’estabilitat social de les persones. La solitud no desitjada la viu majoritàriament la gent gran, tot i que, cada cop més esdevé en gent més jove. És dur viure la soledat cada dia de l’any, però molt més els dies de celebracions familiars de Nadal. Per aquest motiu, l’Anna Porta, una jove veïna de Lloret de Mar ha engegat una engrescadora proposta, per qui no sàpiga que fer o no tingui amb qui celebrar les festes. Pot apuntar-se qui vulgui, joves i grans que estiguin sols, en aquest sopar tothom hi té cabuda, perquè l’objectiu és compartir i passar-ho bé, i que aquests dies a Lloret no quedi gent sense companyia. D’aquesta proposta poden sorgir amistats i anant fent pinya per que, els dies siguin més distrets. I amb un lema clar, Deixeu les penes enrere!!

Així ens ho ha fet arribar l’organitzadora, Anna Porta amb aquest vídeo-invitació per tal d’animar tothom que vulgui apuntar-se a aquest sopar.

Vídeo-invitació

Apunta’t

El sopar es farà al Casino de Lloret de Mar el dia 25 de desembre a les 21h. Preu 37,5€. Tots els assistents rebran un regal. El dia màxim per reservar el vostre lloc al sopar és el dia 23 a les 12:00h. Contacte de l’organitzadora, l’Anna Porta: annaporta1111@gmail.com.

“Com més serem més riurem. És un sopar-trobada multicultural per fomentar amistats”

Anna Porta

Dades generals de la soledat:

Segons l’informe elaborat pel gerontòleg Javier Yanguas, (Fundació la Caixa): 4.849.000 persones viuen soles a Espanya, i més de 300.000 a Catalunya segons IDESCAT. El 43% té més de seixanta-cinc anys i el 70% són dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button