NacionalNotícies

Els sindicats de Mossos demanen “transparència i valentia” a Interior

NOTICIA NACIONAL | Divendres 22 desembre

Els Mossos d’Esquadra s’han mobilitzat avui davant del Departament d’Interior per reclamar “transparència i valentia” a l’hora de defensar el cos segons informa Gironanoticies.com. El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME-FEPOL) han convocat una acció davant la conselleria, han tallat el trànsit i han desplegat una pancarta amb el lema “És l’hora de cobrar”. A més, una trentena de representants sindicals de tot el territori s’han assegut davant del departament amb benes que els tapaven ulls i boca per denunciar que se’ls vol aplicar “la veu mordassa” i callar “la veu de tot el col·lectiu”.

El secretari general de SAP-FEPOL, Pere Garcia, ha exigit a Interior que escolti les reivindicacions dels Mossos, ja que el que s’està plantejant a les negociacions no és suficient. “La primera negociació va donar un acord raquític als nostres interessos”, critica, assegurant que per a la segona “ni tan sols sabem el pressupost de què disposa”.

“Demanem a Interior que sigui transparent i valent”, ha conclòs Garcia, que ha exigit “un gir de 180 graus” a les polítiques de seguretat de la conselleria. “Que defensi el cos de Mossos com diu que fa, tot i que de portes en dins, amb les polítiques de seguretat que du a terme, ens debilita encara més”, lamenta Garcia.

Fotos © Julián Vásquez / Gironanoticies.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button