CulturaNotícies

Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret es colen al tràiler de la preqüela de Joc de Trons

L’esperada preqüela de ‘Game of Thrones’ ja té data d’estrena. Serà el 22 d’agost quan la plataforma de streaming HBO i HBO Max estrenin cada setmana un episodi de ‘House of the Dragon’, avantsala de la mediàtica sèrie internacional que s’ha convertit en èxit mundial i que portarà els Jardins de Santa Clotilde per tot el món.

https://youtu.be/AU_sdApMN7c

HBO va llençar la setmana passada un tràiler d’uns dos minuts en el que ja s’hi intueix el perfil dels xiprers característics dels Jardins de Santa Clotilde amb el mar Mediterrani de fons.

Rodatge als Jardins de Santa Clotilde Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar varen acollir el rodatge de “House of the Dragon” del 29 d’octubre fins l’10 de novembre de 2021. La producció estava formada per 250 persones, una Tech Base que es va instal·lar a la pineda de cala Sa Boadella per als camions de mig tonatge i un Base Camp situat a la terminal d’autobusos de Transports Pujol per instal·lar les 15 caravanes i els 10 vehicles de gran tonatge (1.000 kg). Respecte a l’allotjament, l’equip va pernoctar a l’Evenia Olympic Palace, on també varen fer ús de diverses sales de reunions, i alguns dels actors i actrius ho van fer a l’hotel Casa Coco, un hotel boutique inaugurat el 2021 i que compta amb 22 habitacions.

El rodatge va blindar els Jardins de Santa Clotilde durant els dies 8 i 9 de novembre i en paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, ens que gestiona la divisió del Lloret Film Office, “tot i tractar-se del rodatge d’una superproducció, amb les expectatives que això genera, la gestió i coordinació amb la productora Fresco Films (emissària d’HBO a Espanya) va ser molt fàcil i professional”. Fresco Films va escollir els Jardins de Santa Clotilde pel seu estil renaixentista i per la seva panoràmica sobre el mar. Elizabeth Keegan explica que “intuïm que els Jardins de Santa Clotilde es podran reconèixer fàcilment ja que no varen haver de transformar gens l’espai a nivell d’atrezzo i decoració”.

El passat mes d’abril Lloret de Mar també va saltar a les pantalles de cinema de tot el món amb “Uncharted”, la superproducció de Sony que va rodar una de les seves escenes a cala Sa Boadella amb Tom Holland com a protagonista.

El Lloret Film Office porta més de 15 anys de trajectòria en la gestió professionalitzada de tot tipus de produccions audiovisuals a Lloret de Mar. Amb més d’una trentena de rodatges l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button