ActivitatsNotícies

Els Gipsy Siroco s’“instal·len” durant aquest estiu al Castell de Lloret

El Castell de Lloret, aquest nou espai cultural, ubicat en un element patrimonial iconic de la vila, ofereix des de l’abril una experiencia immersiva única i multisensorial vinculada a la sostenibilitat i el canvi climatic, amb una activitat de pagament amb un cost des de 19€.

A més, el projecte també inclou una terrassa exterior amb servei de bar i espectaculars vistes a la Costa Brava. És aquest punt, el bar, on des de gerència han decidit potenciar donant-li vida, art, “duende” i color amb la contractació del grup Gipsy Siroco, tribut als Gipsy Kings amb la seva coneguda i peculiar rumba flamenca. El grup actuarà durant aquest estiu al Castell de Lloret.

Demà dissabte, dia de Sant Joan donen el tret de sortida aquestes actuacions musicals en directe en aquest marc incomparable, serà a partir de les 22:30h fins a mitjanit. Continuaran aquests concerts a la fresca el proper dimarts 27 de juny que oferiran un altre horari diferent amb la idea de gaudir al colossal castell amb bona música a partir de les 20:30h fins a les 22:00h. I així durant aquest estiu amb aquestes dues opcions per als “tardeos” dels dimarts i les nits dels dissabtes. *Entrada gratuïta amb consumició obligatòria. Es recomana reservar taula trucant al 972 300 061.

“Des de l’empresa recordem que els horaris del BAR del Castell són des de les 10.30h del matí fins a la 1.00h de la nit de dilluns a diumenge sense necessitat d’haver de fer l’experiència immersiva”

Paula Soler (directora del Castell de Lloret)

L’experiencia immersiva:

El Castell de Lloret ofereix al visitant un viatge en 3 etapes per sentir i comprendre el canvi climàtic en tota la seva dimensió:

  1. Sala Causes. On el visitant s’endinsarà a través del metavers en un territori totalment inexplorat: les activitats humanes que han contaminat el planeta i han provocat l’escalfament global.
  2. Sala Conseqüències. El visitant viurà els efectes de l’emergència climàtica en primer persona: els dramàtics efectes de la desforestació a la selva amazònica; l’impacte d’un incendi de sisena generació; la contaminació dels oceans o el naufragi en una tempesta de gran dimensions. I ho farà amb el suport de l’última tecnologia existent: una pantalla LED de 12 metres de llargada, una plataforma que es mou i vibra al ritme de les imatges i tot tipus d’efectes sensorials: sonors, lumínics i tèrmics
  3. Sala Solucions. Per conèixer i experimentar amb un gran espectacle multisensorial. El visitant explorarà en aquest espai totes les claus per aturar la crisi climàtica, a través d’un bonic espectacle d’imatge, llum i so i diferents jocs digitals interactius.

One Comment

  1. No esta mal para atraer a los guiris hacerles un espectaculo de rumba y palmas… como en los viejos tiempos del turismo a españa. Espero que vendan tambien sevillanas en la puerta y sombreros mejicanos en el museo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button