La GentNotícies

Els alumnes del Coll i Rodés de Lloret, s’estrenen amb el ’Plogging’

Avui divendres i demà dissabte, Lloret de Mar es converteix en la capital del plogging, un moviment que vincula la pràctica esportiva amb la recollida de residus en l’entorn natural.

Amb motiu d’aquest I Congrés Mundial de Plogging, el Departament d’Educació Física de l’Institut Ramon Coll i Rodés ha portat a terme aquesta pràctica esportiva amb l’alumnat de 1r d’ESO, nivell educatiu on s’estan treballant les qualitats físiques bàsiques.

Els alumnes han sortit a córrer per l’entorn proper de l’institut, tot recollint els residus que s’hi troben. Prèviament, s’ha fet l’explicació de com fer la recollida i classificar els diferents tipus de deixalles amb les mesures de seguretat indicades. Un cop feta l’activitat s’ha fet una valoració per prendre consciència.

Ja fa molt de temps que la humanitat va assumir el lema mens sana in corpore sano, malgrat el seu origen satíric. Amb aquesta idea vinculem tàcitament el cos sa amb l’exercici físic. I, si la nostra salut depèn en bona part de l’esport, la del planeta depèn de la nostra conscienciació ecològica. Fer que els nostres alumnes més joves se sentin partícips d’aquest congrés mundial contribueix a dibuixar en l’horitzó de la vida una esperança de millora.

Font: Institut Coll i Rodés (Lloret de Mar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button