EsportsNotícies

El X Torneig Cloenda de Bàsquet celebra el seu desè aniversari a Lloret de Mar

La Fundació del Bàsquet Català ha anunciat que aquest mes de juny se celebrarà la desena edició del Torneig Cloenda, un esdeveniment ja consolidat en el calendari esportiu català. Lloret de Mar i Malgrat de Mar acolliran aquesta festa del bàsquet els caps de setmana del 8 i 9 de juny, i del 15 i 16 de juny.

Les ciutats de Lloret de Mar (Pavelló Municipal, Escola Pere Torrent, Pavelló Pompeu Fabra i Pavelló El Molí) i Malgrat de Mar (Pavelló Municipal i Pavelló Germans Margall) seran els escenaris, els caps de setmana del 8 i 9 de juny (de Pre-Mini fins a Mini) i el del 15 i 16 de juny (de Pre-Infantil a Cadet), de tot un referent de torneigs de finals de temporada amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol. Obert a equips de categoria Pre-Mini i Mini, i Infantil i Cadet, masculins i femenins, té per objectiu finalitzar la temporada amb un campionat de nivell, prorrogant el curs esportiu fins entrat el període de vacances i, alhora, gaudir d’un bon cap de setmana de bàsquet envoltats de competició en un entorn lúdic i entre amics i amigues.

L’objectiu del torneig no és només competir al màxim nivell, sinó també oferir als participants l’oportunitat de gaudir del bàsquet en un context de lleure, estrenyent llaços d’amistat entre els jugadors i les jugadores de diferents equips. La col·laboració de la Federació Catalana de Basquetbol és essencial per a la realització d’aquest event, que ja s’ha convertit en un referent per als clubs i escoles participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button