CulturaNotícies

El Teatre de Lloret ofereix entrades a preus reduïts per a les persones que estiguin a l’atur i amb el projecte ‘Apropa Cultura’

El Teatre de Lloret de Mar destina 25 butaques per cada espectacle (organitzat pel mateix teatre) en bona situació per a persones amb situació de vulnerabilitat amb un preu de 3€ per actuació i persona. Hi ha dues maneres de poder accedir a aquest servei: si estàs a l’atur i amb el projecte Apropa Cultura.

Com accedir al Teatre per 3€ si estàs a l’atur?

Les persones aturades que ho acrediten poden reservar una de els 10 butaques que es reserven per cada espectacle professional. Per reservar es pot trucar al teatre (972 36 18 35) o enviar un mail a: teatredelloret@lloret.cat, Si no s’han exhaurit les 10 localitats també es poden comprar a taquilla el dia de l’espectacle. També pots dirigir-te al Puntet o al Museu del Mar i comprar-les directament dies abans de la funció. El preu es de 3 euros i sempre són butaques que estan ben ubicades.

*L’accés al Teatre de Lloret per 3 euros és pels espectacles que organitza directament el Teatre de Lloret. Aquest primer semestre, les obres disponibles amb aquesta reducció son: avui divendres 14 d’abril amb DON RAMÓN MARÍA DEL VALLE INCLÁN, i properament el CONCERT ORQUESTRA JOVE DE LA SELVA, la comedia LAS QUE LIMPIAN, i l’obra NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES. Consulta la programació completa a la web del teatre 👉🏻aquí.

Amb el Projecte ‘Apropa Cultura’ també pots accedir al Teatre per 3€

L’Ajuntament de Lloret té signat un conveni amb APROPA CULTURA: un projecte que va néixer a l’Auditori de Barcelona l’any 2006 i que facilita l’accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat de la mà de les entitats socials. Les entitats sol·liciten a través del web d’APROPA anar a veure espectacles i accedeixen en grup al teatre al preu de 3 euros. Aquesta opció és per grups i està destinada a entitats del tercer sector. A la web d’Apropa veureu els espectacles de Lloret i tota Catalunya en oferta. El conveni obliga a tindre 9 butaques per funció, pero l’Ajuntament en guarda 15.

14 d’Abril: El Teatre de Lloret estrena a Catalunya ‘Don Ramón María del Valle Inclán’, escrita i dirigida per Xavier Albertí

Don Ramón María del Valle Inclán es podrà veure avui divendres 14 d’abril a les 20.00 h al Teatre de Lloret tot i que la companyia espera fer una gira més àmplia d’aquest espectacle la propera tardor per Catalunya.

El Teatre de Lloret acull l’estrena a Catalunya de l’espectacle Don Ramón María del Valle-Inclán. La peça, escrita i dirigida pel lloretenc, Xavier Albertí, compta amb Pedro Casablanc com a principal protagonista, acompanyat al piano per Mario Molina. Així es barreja la música de Beethoven amb la sarsuela i el cuplet.

L’espectacle és una producció del Teatro Español i Bravo Teatro SL. Es va estrenar el 2 de març a Madrid i Lloret acull demà divendres 14 d’abril l’estrena de l’espectacle a Catalunya.

Albertí pren com a referència la biografia que Gómez de la Serna va escriure sobre Valle-Inclán des del seu exili a Buenos Aires per tal d’elaborar un espectacle musical que ens convida a conèixer en profunditat els mecanismes creadors de Valle, el seu compromís irreductible, el seu posicionament ètic en el món i com tot plegat va generar una de les obres més emblemàtiques de la literatura espanyola com és l’esperpent.

“El més fascinant és descobrir un autor del qual creiem que en sabem moltes coses i de qui segurament encara tenim moltes coses per aprendre d’ell”, explica el director Xavier Albertí.

“Ens han explicat Valle-Inclán de moltes maneres, però la màscara sempre s’acaba menjant al personatge”, diu Albertí que afegeix que “Gómez de la Serna ens entrega un Valle amb passió, voluntat de veritat i profunditat”. I continua Albertí afirmant, que aquest no és un viatge enciclopèdic ni biogràfic en excés. És un viatge que pretén acostar-nos a una ànima. Hem buscat una partitura que permeti visibilitzar molts aspectes que no són visibles quan es llegeix una biografia.

L’alcalde de Lloret, Albert Robert, s’ha mostrat satisfet d’acollir a Lloret l’estrena a Catalunya d’aquest espectacle. Un espectacle, ha dit Robert, que té l’ànima d’un dels lloretencs més il·lustres com és el director i dramaturg Xavier Albertí.

L’Alcalde ha recordat que l’espectacle forma part de la programació teatral d’aquesta temporada a Lloret però també de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana 2023 i ha avançat que és intenció acollir durant el 2023, i ja de cara a la tardor, més espectacles de Xavier Albertí i dedicar-li una temporada aprofitant l’any de la capitalitat cultural lloretenca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button