CulturaNotícies

El Simfonits Marenostrum Festival: una experiència clàssica i medieval a Lloret

Aquest estiu, Sant Pere del Bosc acollirà la primera edició del Simfonits Marenostrum Festival, una celebració de la música clàssica i medieval amb tres actuacions excepcionals, cadascuna acompanyada de fascinants experiències gastronòmiques. Compra d’entrades aquí.

28 de juny

El festival s’inaugurarà el 28 de juny de 2024 amb la pianista Svetlana Voropaeva, reconeguda per la seva tècnica impecable i interpretació emotiva. Voropaeva, que ha actuat als escenaris més prestigiosos del món, oferirà un recital que promet ser un dels moments àlgids del festival, captivant el públic amb la seva brillant carrera musical.

19 de juliol

El 19 de juliol de 2024, el conjunt INTACTVS – format per Simona Gatto, Pau Marcos i Miriam Encinas – oferirà un programa dedicat a la música medieval antiga. Coneguts per la seva meticulosa recreació de la música d’èpoques passades, INTACTVS utilitza instruments històrics i tècniques d’interpretació autèntiques, oferint als assistents un viatge en el temps que els transportarà a l’edat mitjana amb melodies que han resistit el pas dels segles.

6 de setembre

Finalment, el 6 de setembre de 2024, els germans Mikhail i Ivan Pochekin, amb violí i viola respectivament, tancaran el festival amb una actuació memorable. Ambdues figures destacades en l’escena musical internacional, els Pochekin combinaran virtuositat tècnica i profunditat interpretativa, deixant una empremta inesborrable en els assistents.

El Simfonits Marenostrum Festival 2024 a Sant Pere del Bosc és una cita ineludible per als amants de la música clàssica i medieval. Amb una oferta única que combina interpretacions de primer nivell en un entorn incomparable, aquest festival promet ser una experiència inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button