La GentNotícies

El segon Sopar Solidari de la Fundació ASPRONIS recapta 14.600€

La Fundació ASPRONIS ha celebrat aquest dimecres al vespre el segon Sopar Solidari a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar. L’esdeveniment ha aconseguit recaptar 14.600 euros que es destinaran a infants en situació de pobresa, oferint-los recursos i oportunitats educatives i de lleure. A més del sopar, en aquesta segona edició s’ha celebrat la primera gala dels Premis ASPRONIS, que reconeixen institucions i persones destacades per la seva contribució a causes socials des de diferents àmbits. En total, s’han entregat quatre premis.

Guardonats

Premi Maria Dolors Oms (Àmbit Assistencial):
L’Ajuntament de Blanes ha estat reconegut pel seu compromís ferm i continuat amb els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual al llarg de totes les seves legislatures.

Premi Robert Pujol (Àmbit Laboral):
L’empresa Chupa Chups ha rebut aquest premi per la seva contribució a la inserció laboral de col·lectius vulnerables i la contractació de treballadors del Centre Especial de Treball durant gairebé tres dècades.

Premi Xavier Oms (Àmbit Esportiu o de Lleure):
El Club Vela Blanes ha estat guardonat per la seva tasca compromesa i sensible en fer accessible i inclusiva la pràctica de la vela.

Premi Joan Domènech (Valors Culturals o Socials): Sor Lucía Caram ha estat premiada per la seva contribució als valors fundacionals d’ASPRONIS i la seva col·laboració amb el programa CaixaProInfància a Lloret de Mar.

La Fundació ASPRONIS continua així amb la seva missió de fomentar la inclusió i proporcionar oportunitats a les persones en situació de vulnerabilitat, gràcies al suport de la comunitat i de les institucions col·laboradores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button