ComerçosNotícies

El Natsumi de Lloret, donarà tots els ingressos del diumenge a La Marató de 3CAT; consulta totes les activitats a la vila d’aquesta edició:

Un any més, el restaurant japonés Natsumi amb seu a Lloret de Mar, segons explicaba un dels responsables, Jordi Carbó, destinarà el 100% dels ingresos del proper diumenge 17 de desembre (dinar, sopar i servei a domicili) per a la 32a edició de la Marató de TV3 (ara 3CAT) enguany per la lluita per una SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA sana, un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

L’any passat, després d’una jornada solidaria i on el públic va respondre satisfactoriament tot i no arribar als números de record del 2020, el Restaurant Natsumi va enviar des de Lloret de Mar, directament cap a La Marató de TV3 la xifra de 2.671,20€. I animen enguany a poder superar la fita per aquesta bona causa.

Compartim a banda el cartell amb el programa de les activitats que encara hi ha vigents a Lloret de Mar per solidaritzar-se amb la Marató de 3CAT d’aquest 2023.

Activitats solidàries a Lloret amb La Marató de 3CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button