GastronomíaNotíciesOci

El restaurant Mas Romeu de Lloret de Mar continua un any més a la Guia Michelin

La prestigiosa Guia Michelin va celebrar a finals d’abril al Museu Marítim de Barcelona la gala de “lliurament de plaques” dels seus restaurants recomanats. Aquest acte d’enguany va ser la primera vegada que s’organitzava en un format d’esdeveniment públic per reconèixer aquests establiments.

Es tracta d’una recomanació inclosa a la seva mítica Guia que és guanya o es perd cada any i es dona segons la valoració dels inspectors anònims que visiten el restaurant i puntuen la qualitat dels productes, el control de coccions i textures, l’equilibri i harmonia de gustos, la personalitat de la cuina, el servei…

“L’equip del restaurant Mas Romeu tenim el goig de rebre de manera continuada des del 2016 aquesta acreditació i per nosaltres es un honor que el nostre estimat poble estigui representat a la prestigiosa Guia Michelin. Volem donar les gràcies als nostres clients, equip, proveïdors i col·laboradors, ja que sense tots vosaltres no seria possible aquest reconeixement”

Família Garriga

El restaurant Mas Romeu: El secret de l’establiment a punt de fer 42 anys

Des d’aquell 20 de novembre de 1981, quan va néixer el restaurant Mas Romeu, el lema d’Auguste Escoffier: “Una Bona Cuina és el fonament de la Felicitat” ha estat el criteri que han fet seu i ha estat sempre present a la feina de cada dia.

El seu tarannà: investigar i oferir plats de cuina tradicional, elaborant sempre aquells productes de temporada frescos, naturals i de vegades humils que han caracteritzat la cuina catalana. Preparant-los com es feia aleshores, respectant els processos sovint lents i laboriosos de la cuina ancestral. Aquest és el perfil bàsic de la carta.

No poden oblidar la importància de la presentació (perquè com se sap, el menjar també entra pels ulls) i allò essencial d’un servei professional en una taula confortable. En aquest aspecte s’enorgulleixen de la col·laboració d’un altre membre de la família Garriga: la filla Laia.

Tot aquest esforç s’ha vist recompensat amb el reconeixement i l’afluència dels seus clients de totes les contrades, cosa que els reafirma a la línia escollida i els dóna força per continuar oferint cada dia amb honradesa i il·lusió el millor que surt de les mans. I l’estar de tornada un any més a la Guia Michelin és un bon fruit d’aquest minuciós i cuidat treball d’aquests 42 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button