EducacióNotícies

El Puntet presenta novetats sobre els preservatius que s’ofereixen als joves en la seva campanya contra el SIDA

El centre de joves El Puntet de Lloret de Mar, ha fet el seu recordatori anual de la seva campanya de sensibilització sobre la malaltia de la SIDA, on disposen de preservatius per donar als joves. En cas que algú en necessiti, el centre està oferint un parell per persona.

Com bé ens mencionen des del centre, l’objectiu és el de familiaritzar als joves amb la protecció i el de prevenir malalties de transmissió sexual com, per exemple, la SIDA o prevenir embarassos no desitjats.

Depenent de l’ocasió com, per exemple, amb els més jovenets, s’aprofita per donar orientació sobre l’ús i la cura dels preservatius a qui ho necessiti, i també per donar una explicació curta sobre les mesures a prendre i la seva importància quan es tenen relacions sexuals.

Les novetats que presenten enguany des del Puntet, són les d’oferir condons femenins i dues làmines pel sexe oral. De moment tenen unitats limitades a l’espera que des de la Generalitat facilitin més material. Tot i això, és un nou servei que se li pot introduir al jovent.

“Des del Puntet ens han mencionat que aquest no és un servei amb la que els joves fan cua per obtenir preservatius, però de tant en tant venen alguns i val més la pena que tinguin els preservatius a mà, que no que vagin sense protecció i que passi qualsevol ”sorpresa””


⚪️El Puntet: Avinguda Vidreres nº58 Lloret de Mar. Teléfon: 972372268

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button