NotíciesPolítica

El PSC Lloret promou un nou mecanisme per adreçar-se a l’alcaldable

El Partit Socialista de Lloret engega aquesta setmana un nou mecanisme participatiu: la Seu Oberta. Qualsevol ciutadà o ciutadana podrà adreçar-se sense reserva ni cita a veure Adrià Lamelas.

La ubicació de la Seu Oberta és el local que té PSC a Lloret (Carrer Dr. Josep Roig i Raventós, 5, a Lloret de Mar). Serà cada dijous des de les 18h fins les 20h des d’aquest passat dijous 8 de desembre. Lamelas atendrà necessitats, suggeriments o propostes que serveixin per incorporar al debat sobre el projecte polític.

Aquesta nova eina se suma al projecte de Participa en el canvi, amb altres vies de comunicació directa com ara el WhatsApp, Xarxes Socials, el web o trobades amb l’alcaldable. Lamelas remarca: “Volem arribar a tothom, sigui del color polític que sigui, hem de posar totes les facilitats per arribar a escoltar a tothom”.

Paral·lelament, Adrià Lamelas està fent reunions amb veïns i veïnes, associacions, gremis, clubs i entitats del municipi per tal de fer un anàlisi en profunditat de les necessitats que la vila presenta. A més, s’està trobant amb administracions superiors per fer arribar les inquietuds que hi ha al municipi.

“Lloret de Mar necessita nova energia pels anys que venen, no val relaxar-se. Tota la nostra energia està a arribar a l’Ajuntament de Lloret de Mar i començar a treballar immediatament.”

Adrià Lamelas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button